To je to što me zanima!

Krš i lom kod Bosiljeva: Dvoje ozlijeđenih u teškoj nesreći

Gajbe su bile razbacane, a po cesti je bilo puno razbijenog stakla, rekao je čitatelj. Dvoje ozlijeđenih prevezli su u karlovačku bolnicu nakon sudara dva teretna vozila kod tunela Veliki Gložac
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi ozlijeđeno je u sudaru dva teretna vozila na autocesti A6 Rijeka Zagreb. Kako se doznaje, nešto prije 7 sati ispred tunela Veliki Gložac sudarila su se dva teretna vozila, DAF bosansko-hercegovačkih registracija i Mercedes zagrebačkih registracija. 

- Gajbe su bile razbacane, a piće se cijedilo po autocesti. Po cesti je bilo puno razbijenog stakla - govori nam čitatelj koji je poslao fotografije sudara. 

Zbog prometne nesreće vozi se usporeno u smjeru Rijeke, navodi HAK.

Prema trenutnim informacijama, ozlijeđeni su vozač i putnik iz Mercedesa te su ih prevezli u karlovačku bolnicu. Iz riječke policije kažu kako je očevid u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gepardzg 11.07.2019.

    svaki dan gledam na povratku s posla po zagrebackoj obilaznici raspasoj slepera .. lijepo im stoji znak zabrane preticanja ali izletavaju u preticajnu bez zmigavaca pogleda i sl !!!

  • samo naprijed 11.07.2019.

    Neznam sta nasa policije radi na autoputu je rizik vozit prema moru vozaci kamiona dignu nogu i telefon u jednoj ruci drze i setaju od trake do trake ugrozavaju cjele obitelji a policije nigdje ni za ljeka da makar stoji poneka kontrola sa strane da im malo da straha ovako je strasno sta se desava

  • 11.07.2019.

    Autoput je pun teretnih vozila..prije 2 dana 3 kamiona su vrludala lijevo desno po cesti ispred nas jer su tipkali po mobitelu.. Prestrasno!! I vise neka se poduzme nesto po tom pitanju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare