To je to što me zanima!

Krš i lom kod Oriovca: Pijan je izletio s ceste, osam automobila i kuća oštećeni su u nesreći

Pijani vozač s 1,77 promila je pokupio prvo dva teretna vozila, a potom je nakon okretanja u zraku pao na tri parkirana automobila. Dijelovi auta, šljunak i zemlja oštetili su još tri auta i kuću
Vidi originalni članak

Pijani vozač skrivio je u nedjelju oko 2 ujutro tešku nesreću u mjestu Malino u kojoj je oštećeno osam automobila i obiteljska kuća, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Kako se navodi, muškarac (39) je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu nad autom i u zanošenju izletio na travnatu površinu, u odvodni kanal i potom opet na travnatu površinu, gdje je automobilom udario u ukrasno raslinje.

Automobil se nastavio kretati i udario je u parkirani teretni automobil, koji potom od jačine udara udario u zid i metalna vrata obiteljske kuće.

U nastavku kretanja 39-godišnjak je automobilom odbačen na drugi parkirani teretni automobil, koji se prevrnuo na bočnu stranu. Potom je nakon okretanja u zraku pao na krov tri parkirana automobila.

Na još tri parkirana automobila pali su otpali dijelovi vozila, šljunak i zemlja, te su oštećena ulazna vrata i prozor obiteljske kuće.

Alkotestom je u organizmu 39-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,77 promila, te je vozač zadržan u policiji na otrježnjenju.

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bezaky 22.03.2022.

    Sve je to zbog lošeg vina.

  • olovkajezakon 21.03.2022.

    pokušavam ovo vizualizirati ali ne ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare