To je to što me zanima!

Krš i lom u Opatiji: Porscheom 'pobrala' palmu ispred hotela

Srećom, nitko nije ozlijeđen u prometnoj nesreći pred opatijskim hotelom Continental. Za volanom je bila Kineskinja koja je uništila vrijedan automobil...
Vidi originalni članak

Hvala Bogu pa nitko od pješaka nije stradao, a koliko smo vidjeli ni vozačici nije bilo ništa, rekao nam je jedan od čitatelja koji su u petak oko 15.20 sati snimili prometnu nesreću u središtu Opatije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil njemačkih registracija je završio na nogostupu pred hotelom Continental u Ulici maršala Tita. Cijeli prednji kraj automobila je potpuno smrskan. Policija je izvijestila da vozačica (42), državljanka Kine, dok je skretala u spomenutu ulicu nije vodila računa o drugim vozačima, smjeru i brzini te je izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u ukrasni stop ispred hotela i palmu koja se srušila od siline udarca. Srećom nije bilo ozlijeđenih, a prema neslužbenim informacijama automobil nije u njezinom vlasništvu već je riječ o rent-a-caru. 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • domoljub029 08.10.2017.

    za volanom je bila Kineskinja,,komunistica,od kuda joj takav automobil kada je iz siromašne i zaostale u razvoju komunističke Kine ???

  • caz 07.10.2017.

    Za nju je stojadin

  • Prva Proleterska 07.10.2017.

    Ble av onaj ko ji renta Porsha !

Komentiraj...
Vidi sve komentare