To je to što me zanima!

Kršili samoizolaciju, zatečeni su na graničnim prijelazima, sada svi moraju platiti 8500 kuna

Riječ je o 11 stranih i četiri hrvatska državljanina. Spomenuti stranci iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Bugarske, Slovenije, Švicarske i Srbije su zatečeni na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa
Vidi originalni članak

Tijekom ovog tjedna, od 8. do 12. veljače,  na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske evidentirano je čak  15 osoba koje su prekršile određenu im mjeru samoizolacije zbog zaraze virusom Covid-19.
 
Riječ je o 11 stranih i četiri hrvatska državljanina. Spomenuti stranci iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Bugarske, Slovenije, Švicarske i Srbije su zatečeni na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa, dok je jedan Slovenac zatečen i na graničnom prijelazu Prezid na području Čabra. Prije dva dana je u prometu u središtu Rijeke zatečen i ruski državljanin gdje je upravljao osobnim vozilom unatoč mu određenoj mjeri samoizolacije.
 
Između spomenutih hrvatskih državljana posebno treba izdvojiti ženu, koja je u petak je 12. veljače u 9 sati, iako joj je dan prije  određena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana, pristupila u Policijsku postaju Vrbovsko zbog obavljanja upravnih poslova. 
 
Sukladno provedbi Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, svim navedenim prekršiteljima su uručeni prekršajni nalozi, a kojima su novčano sankcionirani s osam tisuća kuna te s dodatnih 500 kuna troškova postupka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • verna 13.02.2021.

    Ma ovo je zaista previše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare