To je to što me zanima!

Krstičević obišao vojni kamp u Lourdesu i iskazao zahvalnost

Za spremnog i sposobnog hrvatskoga vojnika i policajca osim fizičke i mentalne dimenzije, osobito je važna i ona duhovna, koju svjedočite i svojim dolaskom u ovo svetište, rekao je Krstičević
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sa suradnicima posjetio je u subotu popodne vojni kamp u kojem na 61. međunarodnom vojnom hodočašću u Lourdesu borave hrvatski vojnici i policajci,  priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Tamo su ga dočekali i hrvatski vojni invalidi koji tradicionalno hodočaste u Lourdes, a uz ministra Krstičevića bili su vojni biskupi Jure Bogdan i Tomo Vukšić.

Ministar je obišao prostore kampa, a obraćajući se hrvatskim hodočasnicima u kampu, Krstičević je zahvalio na njihovom svakodnevnom trudu i načinu na koji dostojanstveno predstavljaju Republiku Hrvatsku:

- Za spremnog i sposobnog hrvatskoga vojnika i policajca osim fizičke i mentalne dimenzije, osobito je važna i ona duhovna, koju svjedočite i svojim dolaskom u ovo svetište - dodao je.

Obraćajući se hrvatskim vojnim invalidima ministar Krstičević je iskazao duboku zahvalnost naglasivši kako su oni naša neprolazna vrijednost, navode iz MORH-a.

Posjet kampu nastavljen je koncertom Jazz orkestra Hrvatske vojske i Klape HRM-a 'Sveti Juraj'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 19.05.2019.

    Za vrijeme njegovog mandata Srbija je postala vojna sila a Hrvatska je nabavila uniforme

  • lovric 19.05.2019.

    jel čitao govor

  • Zorba 19.05.2019.

    Ja ne mrem virovat da je to bata Krle moga izustit odjednom. On mi je nekako bolji u kracim recenicama, recimo u tri rici. Naprimjer: "Mi smo pobidnicka vojska" stop. "Domovinski rat je svetinja"stop. "Za aviJone nisan kriv Ja" stop "Ova vlada vlada dobro" stop, "Hrvatski vojnik je spreman" stop

Komentiraj...
Vidi sve komentare