To je to što me zanima!

HDZ: Plenković već sutra ima potpise; Most: Još je prerano...

HDZ-ov Damir Krstičević kaže da će Plenković već sutra imati potpise, dok Mostov Tomislav Panenić, pak, smatra da još treba razgovarati te da je rano za priču o potpisima...
Vidi originalni članak

U utorak ipak neće biti pregovora HDZ-a i nacionalnih manjina oko formiranja nove vlade. Kako se doznaje, u tijeku je pregovaranje po radnim skupinama dok bi glavni pregovarači za stol trebali sjesti tek nakon što se dogovori konačna suradnja Mosta i HDZ-a.

I dok predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović od srijede počinje s konzultacijama, podijeljena su mišljenja oko potpisa između HDZ-a i Mosta.

Tako je HDZ-ov Damir Krstičević kazao da će Plenković već sutra imati potpise, dok Mostov tehnički ministar gospodarstva Tomislav Panenić, pak, smatra da još treba razgovarati te da je rano za priču o potpisima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • japanactokio 28.09.2016.

    Jebe lud zbunjenog da naprave munjenog. I tako u krug punih 25 godina. E moj narode ee mojj narodee.

  • ina67 28.09.2016.

    Ovo je da čovjek preokrene film unatrag i zaključi kako su nas lagali. Prije godinu dana na čelu s Karamarkom, a da ne govorimo o Maletićki, o Reineru, o svim HDZ-ovcima koji su mogli doći do mikrofona ili novinara bilo je da smo na rubu propasti ako ne maknemo SDp. Izgledalo je gotovi smo, propali, trebaju hitno reforme, a što imamo zadnjih godinu dana i sada opet. Eto imamo uhljebljivanje s razdvajanjem ministarstava, kako Plenković sam kaže to bi trebala biti šminka i ništa posebno, ali najvažnije je da se nikome ne žuri, može se zaključiti da ipak nije bilo tako loše, dakle lagali su da se dočepaju fotelja. I zato opet gledamo cirkus.

  • kicky123456 27.09.2016.

    ovo bi moglo biti još veće sr... nego sa karamolkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare