To je to što me zanima!

Kruzer Costu Allegru doteglili do Sejšela, evakuiraju putnike

U glavnu luku Victoria brod s više od 1.000 putnika i članova posade doteglila je francuska ribarica. Odmah po dolasku u luku počela je evakuacija putnika
Vidi originalni članak

Kruzer Costa Allegra koji je u ponedjeljak nakon požara ostao bez pogona u Indijskom oceanu, stigao je do glavnog sejšelskog otoka Mahe u četvrtak ujutro, javlja CNN

U glavnu luku Victoria, brod s više od 1.000 putnika i članova posade doteglila je francuska ribarica. Odmah po dolasku u luku počela je evakuacija te se očekuje da će prijevoz putnika s kruzera na obalu trajati nekoliko sati. 

Više od pola putnika koji su na kruzeru ostat će na Sejšelima o trošku kompanije Costa Crociere. Ostali putnici zrakoplovima će tijekom četvrtka i petka biti prevezeni u Rim. 

Costa Allegra je kruzer iste kompanije čija se Costa Concordia 13. siječnja nasukala na talijanskoj obali. U nasukavanju i prevrtanju broda poginulo je 32 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 01.03.2012.

    Vlasnici ovih kruzera bi se trebali ostaviti ovog posla . Najbolje bi im bilo da kupe željezaru Sisak i istope te svoje hrpe željeza .

Komentiraj...
Vidi sve komentare