To je to što me zanima!

"Krv je bila svuda oko nas, vidjela sam mrtvog mladića"

O strahotama koje je doživjela sinoć u Munchenu progovorila je i S. P., medicinska djelatnica bosanskog porijekla koja u Njemačkoj živi već 20 godina
Vidi originalni članak

Među svjedocima krvavog pohoda 18-godišnjeg Iranca iz Munchena bila je i S.P. medicinska djelatnica bosanskog porijekla koja već 20 godina živi u Njemačkoj. O strahotama koje je doživjela govorila je za Blic.

- Muškarac s oružjem se pojavio niotkuda u centru i počeo pucati. Nastao je kaos. Vidjela sam mrtvog mladića kako leži na podu, krv je bila svuda oko nas, ljudi su bježali na sve strane - rekla je. 

- Nas nekoliko uspjelo je u općem metežu, dok je sve odzvanjalo od pucnjeva, sakriti se u skladištu prodavaonice Saturn. Bili smo u panici, dezorijentirani i u šoku. Počeli smo se svađati bismo li trebali zaključati vrata ili ne, bilo je… Bilo je strašno - u šoku je prepričala S. P.

- U skladištu je bila i ranjena žena, teško je krvarila, ali smo sanirali ranu. Djeca su bila najviše u šoku, tresla su se i plakala, ridala, vrištala. S nama se u skladište sakrila i djevojčica od devet godina. Izvana su se čuli zastrašujući zvuci, ali mi u skladištu uspjeli smo se pribrati. Policija je kasnije došla po nas i odvela nas u obližnji restoran, gdje su nas zadržali. Moramo dati izjave, ali sad kažu da još nije sigurno - ispričala je s mjesta događaja.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Coprnica Agram 23.07.2016.

    sa posljednje konferencije za novinare: polu nijemac, polu iranac, rodjen u minhenu bio je psihicki bolestan, lijecio se na psihijatriji zbog depresija. patio je na oruzja i veliki "idol" mu je bio 17-godisnji ubojica koji poubijao prije 7 godina 15-ero ucenika na svojoj skoli.

  • crni pes 23.07.2016.

    Strahota, ko Breivik, ali on ima olakšavajuće okolnosti...

  • vilim 23.07.2016.

    Kao što su krenuli u Finskoj s noćnim kvartovskim ophodnjama građana valja na razini EU ustrojiti naoružane ophodnje građana koje će biti pripomoć policiji, i u ovakvim situacijama odmah pokušati zaustaviti ili onemogućiti napadače dok policija ne preuzme cijelu stvar u svoje ruke !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare