To je to što me zanima!

Krvava noć u Nišu: Maloljetnik nožem izbo i ubio mladića (19)

Mladić N. J. (19) ubijen je s četiri uboda nožem u ponedjeljak navečer oko 22.20 sati. Sumnja se da ga je ubio maloljetnik (16) kojeg je policija već uhitila i privela
Vidi originalni članak

Mladić N. J. (19) iz Niša ubijen je s četiri uboda nožem u Ulici Nade Dimić. Sumnja se da je krvavo ubojstvo u ponedjeljak oko 22.20 sati počinio šesnaestogodišnjak koji je uhićen tijekom noći.  

Ubojica je s tri prijatelja čekao N. J. u automobilu. Ugledavši ga, istrčali su za njim. Mladić je uspio pobjeći, ali su ga napadači sustigli u Ulici Nade Dimić gdje ga je, kako se sumnja, šesnaestogodišnjak izbo nožem, piše Blic.  

Napadači su pobjegli, a N. J. je podlegao ozljedama. Policija je tijekom noći napadače pronašla i privela.  

Osim šesnaestogodišnjaka koji je osumnjičen za ubojstvo, uhićena su još dva maloljetna mladića (15 i 17) kao i M. C. (21). Oni su osumnjičeni za sudjelovanje u krvavoj tučnjavi.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tiranosaurus 20.05.2014.

    Ajd..bar je maloljetan pa neće puno dobit

  • bulog55gmdg 20.05.2014.

    Veoma hrabro, četvorica i to s nožem na jednoga iz zasjede!! Kako god im se zamjerio bijedan postupak, a još budu služili kaznu doma (zatvor u Nišu)!

  • novkovka 20.05.2014.

    kakav je to odgoj? dijete(16) pa već barata s nožem tamo gdje ne treba.zarnije dosta ovo stanje u svijetu (hr,bih,srbija,mislim na poplave) već se on obraćunava s nožem?! zar ga nije sram i strah roditelja i svih ostalih s kojima živi? ili ga nije briga za nikoga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare