To je to što me zanima!

Krvava osveta pred sudom: Izbole ga nožem i škarama

SRBIJA: Prije dvije godine u nesreći im je stradala sestrična. Dvije žene htjele su se osvetiti vozaču. Sačekale su ga nakon suđenja i izbole po trbuhu
Vidi originalni članak

Monja Valok (38) i Kristina Novak (32) sačekale su u četvrtak u 11 sati, ispred Palače pravde u Beogradu, Zorana Vasiljevića (37). Izbole su ga škarama i nožem. Žene su mu se htjele osvetiti jer je Zoran prije dvije godine skrivio nesreću u kojoj je poginula Monjina sestrična, Katarina Pavlović (19). Zoran je tada na svom motociklu vozio Katarinu i sletio s ceste. Ona je poginula, a on je samo lakše ozlijeđen. Upravo je zbog suđenja za tu nesreću bio tog jutra u Palači pravde. Nakon ročišta krenuo je kući. Monja i Kristina su mu prišle i napale ga nakon kraće rasprave. Izbole su ga po trbuhu. Pao je na pod i počeo zvati u pomoć. Pravosudni policajci priskočili su mu u pomoć i odvojili napadačice od njega. Zoran je teško ozlijeđen i hitna ga je prevezla u bolnicu, gdje su ga operirali. Imao je tri ubodne rane na trbuhu, no nakon operacije je stabilno.
 - Monja je rekla policiji kako su se ona i Kristina odlučile osvetiti jer više nisu mogle podnijeti njegovo bahto ponašanje. Iako je bio kriv za smrt njihove sestrične, on bi se na suđenju uvijek smijao, kao da se uopće ne kaje - ispričao je za srpski Press anonimni izvor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • igiera 24.09.2010.

    Samo tako!!! Oko za oko-pasta za zube :D!!!!

  • joshua 24.09.2010.

    Kad sudstvo ne odradjuje svoj posao kako treba, tada narod preuzme \"stvari\" u svoje ruke.

  • Nizozemac 24.09.2010.

    Svaka im cast glavu za glavu oko za oko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare