To je to što me zanima!

Krvava večer u Zagrebu: Pijan izbo dvojicu, policija ga ulovila

Policija je objavila detalje nedjeljnog sukoba trojice muškaraca na Savskoj cesti u Zagrebu. Pijani 31-godišnjak s 2,2 promila oštrim je predmetom izbo dvojicu pa pobjegao
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 18.40 sati u kafiću na Trešnjevci, muškarac (31) koji je bio pod utjecajem alkohola (2,2 promila) prvo je verbalno napao dvojicu muškaraca, a zatim ih je izbo oštrim predmetom, potvrdili su iz zagrebačke policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Muškarci (33 i 38 godina) prevezeni su u KB Sveti Duh i u KBC Sestre milosrdnice. Teško su ozlijeđeni. Osumnjičeni je pobjegao nakon napada, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhitila.

Odveli su ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

VIDEO: OZLIJEĐENI U ZAGREBU Krvave ruke, majice: 'Pomozite mi, ljudi, pa iskrvarit ću ovdje'

Podsjetimo, redakcija 24sata je ubrzo nakon obavijesti policije o nedjeljnom napadu dobila i video ispred kafića nakon obračuna. Jedan od muškaraca imao je krvavu majicu, a na snimci se vidi i kako drugi trči prema njemu i ganja ga preko ceste. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ljudi, iskrvarit ću'

Dobio sam ubodnu ranu tu, rekao je jedan od dvojice ozlijeđenih muškaraca djelatnicima Hitne pomoći.

Podignuo je majicu, a djelatnica Hitne je rekla da ju pritisne. 

- Ljudi, iskrvarit ću. Cugali smo, ali mi nikoga nismo napali - rekao je drugi ozlijeđeni muškarac kojem je krvarila ruka. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • volimpršut 17.02.2020.

    Što očekivati od ljudi iz unutrašnjosti hrvatske.

  • yocko 17.02.2020.

    Tko je bio majstor sa čakijom rvat ili Hrvat.

  • Fabricio_gutti 17.02.2020.

    Evo klasican primjer novinarske subjektivnosti u naslovu. Da je bilo u Dubravi naslov bi išao. Zločin u zagrebačkoj DUBRAVI. A kad je u pitanju kvart poput Trešnjevke onda je naslob samo Zagreb. Klasičan primjer kada se želi zacrniti Dubravu. Dokaz o cemu pricam imate na naslovnoj stranici. ''Nesreća u kojoj nitko nije stradao u DUBRAVI'' i ''Pijani muškarac izbo dvojcu u Zagrebu''

Komentiraj...
Vidi sve komentare