To je to što me zanima!

Krvavi napad motornom pilom: Muškarac ozlijedio brata i oca

Nasilni 31-godišnjak je nakon napada pobjegao, a ozlijeđeni su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je otac teško, a sin lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nasilni 31-godišnjak motornom je pilom ozlijedio oca (50) i brata (21) tijekom svađe u Vrtnoj ulici u naselju Kuršancu kod Čakovca u utorak oko 14.15 sati. U dvorištu obiteljske kuće vikao je na brata i izudarao ga rukama po tijelu. Otac ih je uspio razdvojiti, no 31-godišnjak nije odustajao. Vratio se prvo sa sjekirom koju mu je brat uspio istrgnuti iz ruku, a potom i s motornom pilom kojom je po rukama ozlijedio i brata i oca! Nakon toga je pobjegao.

Ozlijeđeni muškarci prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je otac teško, a sin lakše ozlijeđen. Obavljeno je i alkotestiranje, no nisu bili pod utjecajem alkohola. Za 31-godišnjakom se još traga.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Aurelije13 14.12.2012.

    Loša droga...

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    strašno, kao teksaški masakr motornom pilom!

  • ljubitededa 12.12.2012.

    Dok su romi glavni na staroj krami i njihova su sva mjesta i oni mogu za 5 kuna prostrti 10m. ponjavu, naš čovjek mora za par stvarčica dati i 10 kuna placovine i još ništa ne prodaš. Rom ima robu iz karitasa i kako velite provjera odkud pila i daje robu džabe tako da naš obični građanin ne može ništa prodati jer pokraj sebe ima dobru romsku konkurenciju. Policajac se vozika na biciklu sim tam ali od toga vajde ništa, obični građanin ima neko poštovanje a policajac kao da se i sam biji roma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare