To je to što me zanima!

Krvavi obračun: Ubo ga u prsa pa se rezao do kosti

ŠIBENIK: Bivši kolege sreli su se u trgovini. Jedan je drugog napao nožem i teško ga ranio. Tada se izrezao po rukama i pokušao se objesiti u dućanu
Vidi originalni članak

U trgovini mješovite robe Studenac u šibenskoj Crnici u ponedjeljak navečer Stipe K. (46) je susreo bivšega kolegu Damira P. (47), bivšeg hrvatskog branitelja teško oboljelog od PTSP-a. Dok je Stipe na blagajni plaćao cigarete, Damir je prošao kraj njega i na pultu sa salamama djelatnicu zamolio da mu da nož. Rekao joj je da mu nož treba kako bi njime nešto popravio na svom automobilu, ali je umjesto toga napao Stipu koji je već bio na izlazu iz trgovine. Ubo ga je u prsa, a teško ranjen Stipe uspio je Damira izbaciti iz trgovine i držati vrata kako ne bi ponovno ušao.
- Izašao je van s nožem u ruci. Stao je udarati rukama i nožem po vratima i prozoru. Razbilo se staklo i razrezalo ga. Zatim je uzeo nož i naslonio dršku na zid u prsima udario u njega. Kao da mu nije bilo ništa. Išupao je nož iz grudi i stao se s njime rezati po rukama. Rezao je meso do kosti. Krv je bila posvuda - rekao je jedan od očevidaca koji je sjedio ispred 20-ak metara udaljene trgovine ‘Djelo’. Za to vrijeme jedna je od prodavačica pobjegla, a druga se zaklljučala u jednom od skladišta. Damir je prošao s druge strane trgovine i ušao u drugo skladište. Sa sebe je skinuo majicu, od nje napravio omču, vezao je za klin i pokušao se objesiti. Nije uspio jer je od obilnog krvarenja već oslabio. Ubrzo je stigla policija, a teško ozlijeđene muškarce vozilom Hitne prevezli su u bolnicu. Liječnici se još uvijek bore za njihove živote. Inače, Stipe i Damir zajedno su radili kao bravari u u šibenskom TLM-u. Po jednima Damir je krivio Stipu što je dobio otkaz, a po drugima jedini razlog napada je PTSP. Dva tjedna prije ovog incidenta govorio je da će se baciti sa Šibenskog mosta. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • davorkcc 25.08.2009.

    Šibenik iZadar su najCiganskiji gradovi u Europi.Nikada ne bi htio živjeti u tim selendrama.Užas fuj.Tko zna koliko tu ima narkomana i ubojica.Crna kronika samo je vas puna.

  • tajna_15 25.08.2009.

    Ovo je prestrašno sama ubojstva svaki dan...

  • black25 25.08.2009.

    Ovaj rat iza nas je krasno poslužio raznim budalama da rade gluposti i strahote a ujedno ne nose titulu luđaka i kriminalaca, nego -branitelja s PTSPom. Nije mi ni najmanja namjera vrijeđat prave pristojne branitelje, koji se trude normalno živjeti i preživjeti, ali sigurna sam da takvi ne rade probleme i ne pune crne kronike po novinama. Pune ih oni koji ne dižu guzicu sa šankovskih stolaca, o ratu ne znaju ništa (ili su bili 3 mjeseca u njemu, i to u zadnjim redovima), i sad kradu bogu dane, ispijajući litre piva, radeći nered po svojim obiteljima i van toga.. i glumeći budale. Jadna li je ova naša država s tolikom količinom nereda i tolikim manjkom poštenih, stručnih i kvalitetnih ljudi da nešto pokrenu s mrtve točke. Kako će se išta promijeniti kada ne znaš tko je gori; od Vlasti pa na dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare