To je to što me zanima!

KRVAVI PIR: Saborski je zastupnik istukao mladiće

Mato Bilonjić, saborski zastupnik HDZ-a, i njegov sin Igor izudarali su četvoricu mladića jer su pušili na svadbi mlađeg sina Deana u Novoj Gradišci
Vidi originalni članak

Nakon što je sve bilo gotovo oko 4 sata u sali, u kojoj su bili svatovi, ostali su članovi obitelji i rodbina. Nekoliko je mladića ušlo unutra, sjeli su za stol i uzeli piće. Odjednom su se počeli svađati i zapalili su cigarete. Konobar ih je zamolio da ugase cigarete jer je u sali zabranjeno pušenje ili da izađu van. Budući da je bilo od 400 do 500 uzvanika, a među njima dosta pušača, vani smo za pušače postavili poseban šator. Dečki su nakon toga izašli. Što je tamo bilo, ne znam - rekao je saborski zastupnik HDZ-a Mato Bilonjić. Njegov mlađi sin Dean (21) Bilonjić ženio se u subotu u Novoj Gradišci. Čitatelj 24sata javio nam je za tučnjavu na svadbi Bilonjićeva sina. Tvrdi kako Bilonjić nije imao nikakvog povoda da pretuče nesretne mladiće. Slavonskobrodska policija je potvrdila da je u nedjelju oko 4 ujutro u Novoj Gradišci došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovao Mato Bilonjić (49) i njegov sin Igor (25). Napali su četvoricu mladića, od kojih su dvojica lakše ozlijeđeni i tražili su liječničku pomoć. Policija je podnijela optužne prijedloge Prekršajnom sudu protiv svih sudionika.

BRAĆA SU SE SUKOBILA S POLICIJOM U VELJAČI
Dean i Igor Bilonjić u veljači su se zajedno sa Matijom D. sukobili s policijom. Navodno je prvo Dean verbalno napao policajca. Uskoro je naišao i njegov brat Igor, koji je navodno s leđa napao jednog od policajca. Zaradili su prijavu.

SINOVI ZASTUPNIKA HDZ-A NAPALI SU I GUŠILI POLICAJCE

ZASTUPNIK TRAŽIO POLICAJCE DA PUSTE NJEGOVE SINOVE?

Idi na 24sata

Komentari 78

  • lexaurin 18.04.2010.

    hehe...hdz-ovac...dovoljno....

  • aro111 18.04.2010.

    I??? Dobit če kaznu od 100 kuna i nikom ništa

  • mkirilenko 18.04.2010.

    maaaaaaaaaaaaaaaaaaato, a jesi seljačina i primitivčina bosanska, na faci ti se vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare