To je to što me zanima!

Krvavi pohod u Srbiji: Oružjem ubio ženu i njezinog ljubavnika

Branislava i Predrag inače imaju dvoje djece. Predrag je u četvrtak otišao k njezinoj majci gdje ju je molio da se pomire i da mu se vrati, međutim Branislava je odbila. Uslijedio je krvavi pohod u obližnjoj školi
Vidi originalni članak

Predrag Gnjidić (53) oružjem je usmrtio suprugu Branislavu (49) i njezinog ljubavnika Miroslava Bojića (56). Branislava je bila ravnateljica škole u kojoj je dugo godina radila kao učiteljica.

Prije nekoliko dana, ravnateljica škole "Sava Šumanović" u Erdeviku napustila je dugogodišnjeg supruga Predraga i otišla živjeti kod majke. Kako saznaje Blic, krvavi pohod krenuo je nakon što je Predrag saznao da mu se ne želi vratiti i da je u vezi sa školskim vozačem Miroslavom Bojićem.

Branislava i Predrag inače imaju dvoje djece. Predrag je u četvrtak otišao k njezinoj majci gdje ju je molio da se pomire i da mu se vrati, međutim Branislava je odbila.

Nakon toga, Predrag je, koji je inače radio kao lovočuvar, uzeo oružje i krenuo u pohod.

Oko 9.30 sati u petak ujutro stigao je do škole u kojoj Branislava radi pa prvo oružjem usmrtio njezinog ljubavnika Miroslava kojeg je zatekao u dvorištu. Potom se zaputio u njezinu kancelariju pa ubio i nju.

Sve se odvilo pred očima svjedoka - Branislavinom tajnicom te školskog domara.

Mještani za Branislavu imaju samo riječi hvale i ističu da su ju djeca jako voljela. Kada je postala ravnateljica, mnogi od njih bili su tužni jer im više neće predavati.

Niti Predraga ne znaju po lošem. Nitko nije mogao pomisliti da će biti ovako nasilan.

Inače, Miroslav Bojić bio je školski vozač, ali je u posljednje vrijeme kući vozio i Branislavu. Blic navodi da je to trenutak u kojem se dvojac zbližio.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Popy_1 16.05.2020.

    Ma vidi ubija...sta je s ovim muskarcima? A kad oni nadu drugu onda je to ok. Pa da si valja nebi nasla drugog

  • dariokr0305 16.05.2020.

    a šta će drugo napraviti s kurvom? Pobio je dvije muhe jednim udarcem

  • japanokinez 16.05.2020.

    Prije nego se udala za njega, morala je znati šta se njemu roji u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare