To je to što me zanima!

Krvavi pohod u Teksasu: Ubio pet ljudi, satima bježao policiji

Pucnjava je počela u 17 sati po lokalnom vremenu, a prvu žrtvu policija je pronašla u kući. Ubijena je metkom u glavu. Dok je trajala istraga policija je dobila novu dojavu
Vidi originalni članak

Muškarac (36) optužen je za krvavi pohod u Teksasu u ponedjeljak navečer, a u kojem je poginulo najmanje pet ljudi. U gradu Terrellu, koji je oko 50 kilometara udaljen od Dallasa, divljao je nekoliko sati. 

- Svi smo u šoku - rekao je šef policije Jody Lay i dodao da će događaj imati veliki utjecaj na sve. 

Pucnjava je počela u 17 sati po lokalnom vremenu, a prvu žrtvu policija je pronašla u kući. Ubijena je metkom u glavu. Dok je trajala istraga policija je dobila dojavu o paležu i još jednom tijelu u blizini. 

Oko 22.30 sati policija je u jednoj kući pronašla još dva tijela. Na krevetu u kući bilo je trogodišnje dijete, srećom neozlijeđeno. Među žrtvama je i službenica u jednoj trgovini. 

Muškarca uhitili u šumi nakon višesatne potjere

Muškarac je ubio tri žene i dva muškarca. Njihovi identiteti još nisu poznati. 

Policija je u utorak rano ujutro, nakon višesatne potjere, uhitila Charlesa Everetta Brownlowa. Kada je uočio helikopter on je izašao iz auta i pobjegao u šumovito područje gdje su ga kasnije i uhitili. 

Motiv ubojstva također se ne zna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • The_Man 29.10.2013.

    eeeeeee amerika..

  • brko1 29.10.2013.

    Što nije pobio zvjeri iz Bijele kuće...

  • Ahileja 29.10.2013.

    Nešto se prečesto u Americi događaju višestruka ubojstva. Možda razloge treba tražiti u velikom broju ratova Amerike širom svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare