To je to što me zanima!

FOTO Krvavi sukob u Solinu: Policija je objavila fotografiju muškarca za kojim tragaju

Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetre i glave, smješten je na kirurški šok, stabilno je i izvan životne opasnosti
Vidi originalni članak

PU splitsko-dalmatinska objavila je fotografiju muškarca koji je u bijegu nakon krvavog obračuna u solinskoj tvrtki gdje je nožem ozlijedio kolegu. Iz policije mole za pomoć građana. 

Radnik kojega je u petak nešto prije podneva u jednoj solinskoj tvrtki nožem ozlijedio kolega zadržan je u KBC-u Split, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskoj bolnici nakon je policija prethodno izvijestila o sukobu o kojem se provodi očevid.

SVAĐA KOLEGA Obračun u Solinu: Nožem napao radnika nakon svađe, ima teže ozljede jetre i glave, u bolnici je

Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetre i glave, smješten je na kirurški šok, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskom KBC-u.

​Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 11.40 sati u prostorijama poduzeća u Solinu, ​gdje je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio ozljedu nanesenu oštrim predmetom ,nakon čega je prevezen u bolnici radi pružanja liječničke pomoći.

OBRAČUN U SOLINU Drama u solinskoj tvrtki: Oštrim predmetom ozlijedio muškarca, hitno ga prebacili u bolnicu

​"Na mjestu događaja obavlja se očevid, te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja​", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.​

Neslužbeno se doznaje da je do incidenta došlo nakon što je prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dva radnika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zaladilo 13.10.2023.

    Nu ga,kob bi reka,toio mu sikuru prvi prekršjaj u životu

  • IvanDakovic_1 13.10.2023.

    Svako malo netko psihički pukne

  • xOOx 13.10.2023.

    kad dospijes na naslovnice znaci da si uspio hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare