To je to što me zanima!

Krvoproliće u Teksasu: Pobio četvero članova svoje obitelji, među njima 4-godišnje dijete

Policija je pronašla lokaciju ubojice preko GPS-a u njegovom vozilu. Kada je policija došla do njegovog auta, zatekli su ga s ozljedom metka i prevezli ga u bolnicu, gdje je preminuo
Vidi originalni članak

Muškarac u gradu Corsicana u Teksasu ubio je četvero članova svoje obitelji - roditelje, sina i 4-godišnje dijete svoje bivše djevojke, ozlijedio troje i na kraju pištoljem presudio sebi. 

Kevin Milazzo (41) je u krvavi pohod krenuo u subotu ujutro, a policija je o krvoproliću dobila dojavu malo iza ponoći. Tijela su prevezena u bolnicu u Dallasu, javlja NYPost.

DRAMA NA SUDU Brnada je urlao na ispitivanju, htio skočiti kroz prozor: Trojica policajaca su ga jedva svladala

Nakon dolaska u kuću, policija je pronašla tijela njegovog očuha i majke, a zatim su u kući na drugoj lokaciji pronašli tijela njegovog sina starog 21 godinu i 4-godišnjeg dječaka, sina njegove bivše djevojke. Na istom mjestu je pronađena i teško ozlijeđena žena koja je prevezena u bolnici i iako policija nije dosad potvrdila njen identitet, vrlo vjerojatno je to njega bivša djevojka.

Policija je pronašla lokaciju ubojice preko GPS-a u njegovom vozilu. Kada je policija došla do njegovog auta, zatekli su ga s ozljedom metka i prevezli ga u bolnicu, gdje je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Piver 09.02.2022.

    @NothingIsSacred Gunovi nisu problem. Uvijek ce ih bit cak i ako se zabrane i onaj ko ih treba ce nac nacin za kriminal to najbolje mozes vidjet u nasim regijama...

  • NothingIsSacred 08.02.2022.

    Znate što bi Amerikancima pomoglo u rješenju ovoga problema. Još gunova

Komentiraj...
Vidi sve komentare