To je to što me zanima!

Kubanca je u devet godina čak pet puta udario grom

Zemljoradnik Jorge Marquez je ispričao kako vjeruje da djeluje poput magneta. Kaže i kako upija tu božansku silu iako osjeća posljedice
Vidi originalni članak

Kubanac Jorge Marquez je u devet godina preživio pet udara groma. Zemljoradnik iz sela La Julije je za portal Cubadebate rekao kako ga je grom prvi put udario u srpnju 1982. godine.
- Sjedio sam za volanom traktora. Od udara su mi popucali bubnjići. Koža na leđima mi je bila spaljena i ispale su mi plombe na zubima - rekao je Jorge. Pet godina nakon toga grom ga je udario dva puta, a 1988. godine jednom. Peti put ga je udario 1991. godine dok je hodao po dvorištu ispred kuće. Jorge priča kako je grom u njegovu kuću udario 15 puta u dvije godine. Kubanac vjeruje da djeluje kao magnet.
- Ako ljude udari grom oni obično umru. No ja upijam tu božansku silu iako osjećam velike posljedice - priča Jorge. Dva puta su ga u bolnicu dovezli bez svijesti i s jakim bolovima u plućima i zglobovima. Dodaje kako je nedavno pročitao kako da je šumar iz SAD-a čak sedam puta preživio udar groma. Jorge kaže, ako je to rekord, da ga nikako ne želi oboriti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SunTzu 06.09.2010.

    blago mu se.mene ni jednom jos....

  • Captain Obvious 06.09.2010.

    šta jel njega prati oblak ili?

  • real 06.09.2010.

    mogu ga upotrebiti kao atentatora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare