To je to što me zanima!

Kuća strave: Majka i kćer se otrovale uz mrtvo tijelo

Bakar: Marina Vidas (40) je umrla od raka u noći na subotu. Njezina majka i sestra pokušale su se ubiti. Predozirale su se tabletama i u bolnici su...
Vidi originalni članak

Patronažna sestra je u subotu oko 14 sati, kao i svakog dana, došla obići pacijenticu u prizemni stan u Ulici Turan u Bakru kraj Rijeke. No vrata stana su bila zaključana i nitko nije otvarao. Odmah je alarmirala policiju. Čim su policajci na silu otvorili vrata stana, ugledali su stravičan prizor. Na podu su bila tri ženska tijela. Pokraj trupla 40-godišnje pacijentice Marine Vidas nepomično su ležale njezina majka Lada (67) i starija sestra Dijana (46). Žene su bile bez svijesti, ali žive. Hitna pomoć izvukla ih je iz stana i prebacila u riječku bolnicu. Liječnici su se na jedinici intenzivnog liječenja borili da ih spase. Kako neslužbeno doznajemo, Marina je navodno bolovala od raka i preminula je u noći na subotu. Shrvane gubitkom voljene kćeri i sestre, Lada i Dijana popile su nepoznatu količinu tableta.
- Njih tri bile su jako međusobno vezane. Živjele su zajedno, a majka je bila rastavljena. Šokirani smo, nismo ni znali da se nešto zbiva u njihovu stanu dok nismo ugledali policiju pred našom kućom. Kći koja se otrovala prije nekoliko godina pretrpjela je tragediju jer joj je suprug poginuo u prometnoj nesreći - pričaju susjedi. Kažu da su majka i sestre bile prilično povučene. Doktor sudske medicine rekao je da na tijelu Marine Vidas nije bilo ozljeda. Truplo su prebacili na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dujka 03.05.2009.

    Ovo je odraz slike današnjeg života malog čovjeka. Život nam je svima došao do ruba ili čak i preko njega. Ako nemaš posao, nemaš ni dostojanstvo. Svi oko nas šutke gledaju na ljudske tragedije kao da ih se ne tiče. Mnogi već godinama čudom preživljavaju. Smrt u obitelji koja nema ni za kruh samo je zadnja kap čaše koja se prelila. Šta je preostalo tim ženama osim malo hrabrosti da dignu ruku na sebe. Tu psihijatrija ne može ništa učiniti. To je samo privremeno rješenje.

  • andariel 03.05.2009.

    @miroljubiv, svaka Ti čast!!!

  • andariel 03.05.2009.

    @miroljubiv, samo budale ti mogu dati minuse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare