To je to što me zanima!

Kuća strave u Sesvetama: Mrtvu bebu su bacili u vrt

Marina D.(22) rodila je mrtvog dječaka u noći na nedjelju. Njegovo tijelo našli su u vrećici iza kuće. U bolnicu je došla bez bebe i rekla da je boli trbuh
Vidi originalni članak

Dječak (8) rekao mi je da je vidio kako Manda, njegova i Marinina majka, stavlja novorođenče u narančastu plastičnu vrećicu. Rekao mi je i da mu je zaprijetila da će ga razbiti ako ikome kaže što je vidio, rekla nam je u ponedjeljak Mira F. iz ulice Đurkovići u selu Đurđekovec kraj Sesveta. Njezina susjeda Marina D. (22) u noći na nedjelju rodila je mrtvog dječaka. Pozvala je Hitnu pomoć, a liječnicima u zagrebačkoj bolnici Merkur rekla je kako je boli trbuh i da krvari. Brzo su otkrili da je Marina rodila, a s obzirom na to da nije dovela i novorođenče, obavijestili su policiju.
- Marinin očuh Franjo J. (54) prvo nije htio pustiti policiju u kuću, ali im je kasnije pokazao vrećicu iza kuće u kojoj je bila mrtva beba - kaže Mira. Policija je odvela Franju.
- Manda je otišla od kuće prije dolaska policije, a meni su policajci javili da se u nedjelju oko 16 sati da im se ipak javila. Navodno je psihički rastrojena i smjestili su je u psihijatrijsku bolnicu - rekla je Mira.
Ona kaže da se nitko od susjeda nije družio s Franjom i njegovom obitelji te da su ih samo često čuli kako se svađaju i viču. On je navodno bio u vezi s pokćerkom Marinom.
- Meni je Manda priznala da je Franjo u vezi i s Marinom, ali je to inače tajila. Zato je vjerojatno i Marina morala tajiti da je trudna iako smo svi znali i strahovali zbog toga - objašnjava Mira. Dodaje da joj je najviše žao Marinina mlađeg brata (8). Mališan je u šoku zbog svega što je vidio.

OBDUKCIJOM UTVRDILI RODILA MRTVOG DJEČAČIĆA
Susjede tvrde da je Manda Marinu tjerala da naporno radi kako bi pobacila. Patolozi su utvrdili da je rodila mrtvo dijete.
- Marina je cijeli dan prije te noći betonirala u dvorištu. Vikala je da je boli i plakala je, ali ju je Manda tjerala da nastavi raditi. Dječak (8) ispričao mi je i da ju je poslije stavila u kadu u vruću vodu kako bi pobacila - tvrdi susjeda Mira F.

CENTAR ČEKA ISTRAGU POLICIJE
U Sesvetskom uredu Centra za socijalnu skrb rekli su nam da su za mrtvo novorođenče čuli tek iz medija.
- Čekamo da nam policija dostavi činjenice, pa ćemo postupati - kaže ravnateljica sesvetskog centra.

VEĆ JE PRIJE 2 GODINE RODILA DIJETE I DALA GA POSVOJITI
Susjede kažu da je Marina D. (22) već prije dvije godine rodila.
- Rodila je dječačića. Ostavila ga je u Domu za nezbrinutu djecu. Ne znam što je bilo s tim dječakom. Vjerojatno je i dalje u domu ili ga je netko posvojio - kaže susjeda Iva J. (na slici) i dodaje da je strahovala kad je vidjela da je Marina ponovno trudna.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • brangelina 10.05.2010.

    boli ju trbuh?????\' boli ju njena munjena, bolesna glava i mozak kojeg nema..... ufffffffffffffffff..... grrrrrrrrrrrrrrrrr.....

  • kolachich 10.05.2010.

    Cura je očito zlostavljana i od strane majke i od strane očuha. Žao mi je i nje i djeteta i mađeg brata. :(( A ovo dvoje...nemam teksta...

  • liliana 10.05.2010.

    Ja bi na psihijatriju stavila ovu Mandu,ona je krivac za sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare