To je to što me zanima!

Kućanici prijeti smrtna kazna, na Bali švercala kokain u torbi

Lindsay Sandiford (56) je uhićena u zračnoj luci na Baliju, a policija je ubrzo uhitila još troje Britanaca i jednog Indijca. Drogu je zapakiranu sakrila u svoj kofer
Vidi originalni članak

Smrtna kazna prijeti četvero Britanaca i jednom Indijcu nakon što su uhićeni na Baliju zbog krijumčarenja 1,6 milijuna funti vrijedan kokain na indonezijski otok. Među uhićenima je i 56-godišnja kućanica Lindsay Sandiford sa sjeveroistoka Engleske koja je u koferu nosila 4,7 kilograma kokaina, piše Daily Mail.

Ostali uhićeni su mlada Britanka, dvojica Britanaca i jedan Indijac za koje policija vjeruje da su trebali preuzeti drogu na otoku. Sandiford je uhićena u zračnoj luci. Ukoliko budu proglašeni krivima, mogu biti kažnjeni smrtnom kaznom koja se u Indoneziji obavlja strijeljanjem.

Tamošnja policija je sazvala konferenciju te su pred novinare izveli sve uhićene koji su bili odjeveni u narančasta odjela i fantomke, osim Sandiford koja je na sebi još imala svoje naočale i nakit. Policija tvrdi kako je njezina nevinost ''samo gluma'' te da je već duže vrijeme upletena u međunarodnu mrežu krijumčara. 

Uhitili su je 19. svibnja u zračnoj luci Denpasar nakon što je sletjela iz Bangkoka. Drogu u paketima su pronašli nakon što su njezin kofer provukli kroz rendgen. Tijekom ispitivanja se slomila i tvrdila kako drogu krijumčari zato što njezina djeca u Velikoj Britaniji dobivaju prijetnje. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • lolalola_1 29.05.2012.

    Sasvim zasluzeno:Znali su kakve su tamo kazne.Ja bi im davala njihov koks jedno mjesec dana svaki dan i onda prestala,pa nek krepaju!!!

  • čamil 29.05.2012.

    Ne bih se volio naći u koži ovog Indijca.

  • user_51823 29.05.2012.

    vjerojatno su znali kakve su kazne a jbga zašto nisu izabrali neku zemlju gdje su kazne blaže npr. Hrvatsku pošto je starija i ak joj je prvi put možda bi prošla s uvjetnom ili eventualno s kojom godinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare