To je to što me zanima!

Kućni video Melanije Trump: 'Pa mogla si naučiti engleski!'

Društvenim mrežama su se proširile sedam godina stare snimke američke Prve dame u kojima se obraća obožavateljima. No nisu svi bili oduševljeni njenim znanjem engleskog
Vidi originalni članak

Otkako je postala prva dama Amerike, Slovenka Melania Trump na meti je Trumpovih protivnika koji traže da javno pokaže svoje imigracijske dokumente. Na društvenim mrežama počele su se dijeliti snimke koje je objavila na svom Facebook profilu prije sedam godina, a na kojima govori o svojim planovima tog dana. 

Melania tada još nije govorila engleski sasvim dobro, pa se slovenski naglasak snažno osjećao u njezinom govoru. Komentatori su joj tada zamjerili što ni nakon 10 godina života u Americi nije usavršila jezik, pa su se okomili na nju da govori 'tarzanski engleski'. 

Idi na 24sata

Komentari 323

  • Jackal1 24.03.2018.

    Glupi amerikanci, a scwarcneger ima naglasak i to jak i nitko mu to ne broji

  • uhljeb 02.02.2017.

    melani živi američkisan --tko vam je kriv št st zapeli u balkanskom blatu . ----------------bolj govori engleski od novinarke jadranke kosor

  • 02.02.2017.

    Tri godine u Americi i govori Engleski ovako???Superrrrrr.....Ja susrecem spanjolce koji zive 20 i ne govore ovako dobro kao Melanija prije 7 godina .Izgleda super i stil joj je bomb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare