To je to što me zanima!

Kujundžić je već prvog dana skupio potreban broj potpisa

Kujundžić je u utorak izjavio kako u ovom trenutku samo on može pobijediti Ivu Josipovića te da su u vrhu HDZ-a svjesni da to ne može ni Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić na svom Facebook profilu objavio je kako je već u prvom danu prikupljanja potpisa do 14 sati skupio potrebnih 10.000 potpisa

- Samo u Zagrebu je u prva tri sata skupljeno više od 3000 potpisa, a u zagrebački stožer se do sada javilo 1500 nestranačkih volontera. Početni cilj prikupljanja dvostrukog broja minimalnog potpisa, bez posebnog inzistiranja na nekom impresivnom broju i s minimalnim ulaganjima tako će sasvim sigurno biti višestruko nadmašen - poručili su iz Kujundžićeva izbornog stožera. 

U obilasku volontera, Kujundžić je u utorak na Kvaternikovu trgu izjavio kako u ovom trenutku samo on može pobijediti Josipovića te da su u vrhu HDZ-a svjesni da to ne može ni Kolinda Grabar Kitarović. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ivič 27.11.2014.

    dali si i sebi sredio dobru plaču kad si na godišnjem,a pisače da radiš ko i tvom prijatelju Kardumu dok je zbog operacije premosnice želuca trebao biti na bolovanju?Svi u bolnici to znaju!Neznam šta ljudi u tebi vide dobroga,domoljuba,poštenjaka!

  • bkladarb 26.11.2014.

    Ako ne znate:OVO JE TOTALNO PROPALI POLITIČAR

  • bkladarb 26.11.2014.

    Toliko će upravo dobiti glasova za izbore,zar ne vidi sebe..neka ga je sramota troši novac iz proračuna kao da ga imamo previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare