To je to što me zanima!

Kujundžić: Josipović je mali miš, krade svom narodu svjetlo

Milan Kujundžić rekao je da na svoju kampanju namjerava potrošiti do dva milijuna kuna. Kako bi se posvetio kampanji, namjerava uzeti godišnji odmor u bolnici
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić na konferenciji za novinare rekao je da na svoju kampanju namjerava potrošiti do dva milijuna kuna, javlja HRT.

Kako bi se posvetio obvezama oko kampanje, uzet će godišnji odmor u bolnici. Izrazio je svoje ogorčenje što predsjednik Ivo Josipović neće sudjelovati na svim sučeljavanjima na koja je pozvan te mu poručio da odustane od kandidature ako nastavi izbjegavati televizijska sučeljavanja.

- Sjećate se lava prije pet godina koji je hrabro zazivao Milana Bandića da se s njim sučeljava, a sada kad dolaze izbori i kad se treba s nekim drugim sučeljavati, konkretno sa mnom on je mali miš, nepoznat u svijetu zdrave demokracije jer predsjednici u aktualnom mandatu ne bježe od protukandidata i svoga naroda. Hrabri lav pretvorio se u miša koji svom narodu krade svjetlo i istinu - izjavio je Kujundžić.

Predsjednik Ivo Josipović odbacuje Kujundžićeva prozivanja. Kaže, zasad je on samo građanin Milan Kujundžić. Kampanja još nije počela.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • makshardcore 24.11.2014.

    glasam za Kujundžića ako mi javno objasni što to liječnike tjera u politiku ?

  • mili999 24.11.2014.

    Kujundžić zajedno sa svojim prijateljem Josipovićem ruku pod ruku radi kampanju, jedan dan skupa u šetnji, drugi dan se napadaju preko medija. Toliko očito gospodo.

  • mili999 24.11.2014.

    Jedan dan ljubav, jedan rat. Očigledan dogovor za kampanju Josipović-Kujundžić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare