To je to što me zanima!

Kujundžić: Nije vrijeme za slavlje, HDZ-u neće biti lako

Čestitam Kolindi Grabar Kitarović na pobjedi i nadam se da će raditi na boljitku naroda i države. Političari trebaju raditi i početi ispunjavati što su obećali, rekao je
Vidi originalni članak

Milan Kujundžić, predsjednički kandidat koji je u prvom krugu osvojio najmanji broj glasova upozorio je novoizabranu predsjednicu da nije vrijeme za slavlje i euforiju:

- Čestitam Grabar Kitarović na pobjedi i nadam se da će raditi na boljitku naroda i države, ali čestitam i Ivi Josipoviću poglavito na sinoćnjem govoru nakon objave rezultata jer je to učinio na džentlmenski i demokratski način. Izbori su iza nas, treba se okrenuti svagdanjem životu, a političari trebaju krenuti ispunjavati ono što su obećali - rekao je za Kujundžić za Tportal.wym-1421064831309

Dodao je i da su nam predsjednički izbori pokazali kako će i oni parlamentarni biti neizvjesni. 

- SDP će se morati i te kako potruditi kako bi popravio loš rejting, ali ni HDZ ne treba očekivati da će imati slabog protivnika i da će lako dobiti izbore. Jedni i drugi pred sobom imaju veliku obavezu i dosta posla kako bi zaslužili povjerenje građana - naglasio je Kujundžić dodavši da se bez značajnih promjena u vladanju i upravljanju Hrvatskoj ne piše dobro.

Sinčić: Sve je to isto, ništa se neće promijeniti

Ivana Vilibora Sinčića, koji je u prvom krugu  izbora završio na trećem mjestu, rezultat drugoga kruga nije iznenadio. Od pobjede Kolinde Grabar Kitarović ne očekuje ništa:

- Tko god da je pobijedio ništa se ne bi promijenilo jer su i gospođa Kitarović i gospodin Josipović samo izvođači zadanih politika među kojima postoje samo kozmetičke razlike - rekao je Sinčić dodavši da je Kolindinom pobjedom narod izgubio jer će se deložacije nastaviti, a mladi će i dalje odlaziti iz Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DamirPavliček 12.01.2015.

    Doktor nek bude doktor, jer ovako će ostat neuspješni političar. Sinčić nikad neće biti političar, jer je isključiv .

  • SDPovac 12.01.2015.

    Niti sincic a niti kujunndzic nisu nekakav visoki politicko umni kalibar cija misljenja (i zelje) treba posebno uvazavati .

  • qwert123 12.01.2015.

    Kujundžić je glavni zaslužnik zašto ivo nije pobijedio jučer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare