To je to što me zanima!

Ispovijest Tonija Kukoča: Ne daju mi igrati s Jordanom

Legendarni košarkaš za 24sataExpress kaže kako mu više ne daju ni da igra golf u paru s Michaelom Jordanom. Na humanitarnom turniru bio je već 11. put
Vidi originalni članak

Procedura je uvijek ista, kad se s druge strane žice i oceana čuje ‘halo’, prvo pitanje mora biti ‘jesi li na zelenom?’. Ako je na zelenom, a često je tamo, čujemo se kasnije... Sutra, za tjedan dana, za mjesec dana... Radi se, naravno, o Toniju Kukoču, velikom zaljubljeniku u golf. Jednom mi je rekao ‘golf pruža isti užitak kao seks, samo što puno duže traje’, akceptirao sam te riječi, i trudim ih se poštovati. Ovaj put imao sam mrvicu sreće.

- Nisam na zelenom, gledam golf na televiziji, sve u redu.

Velika je razlika u sudjelovanju i gledanju, nije li?

- Pa moram malo baciti pogled, igra se Masters. Osim toga, naigrao sam se proteklih dana, bio sam na pozivnom turniru Michaela Jordana.

I?

- To je bilo već jedanaesto izdanje turnira na koji poziva ‘celebrityje’, i igra se u dobrotvorne svrhe. Bili smo u Las Vegasu, u četvrtak i petak igrali su predstavnici sponzora, poslije su sparili ‘celebrityje’, bilo je nekih dvadesetak parova, natjecali smo se međusobno.

Pa dobro, kako si prošao, nikako da i to kažeš?

- Četvrti... Bio sam u paru s glumicom Salli Richardson, a kako su u konkurenciji bile samo dvije žene, svi ostali su bili muški parovi – nije bilo loše.

Znam ja Salli, glumila je u filmu ‘Ja sam legenda’ s Willom Smithom.

- Kažem ti, uopće nije bilo loše... Ovaj put nisu dali da igram u paru s Michaelom, kazali su da smo prejaki. Cijeli je taj ‘event’ zabavan, od druženja, preko večera do koncerata, kompletan program.

Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 11

  • TomislavBojkic 14.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • black metAll 14.04.2012.

    Normalno kad je "jugoslavenčina" ....

  • Mozak 14.04.2012.

    Za slijedeću godinu, uzmi Kuki Gabelića....Momak pomalo napreduje..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare