To je to što me zanima!

Kukuriku koalicija Zagrebom će se voziti u autiću na struju

Fotografiju novog auta Kukuriku koalicija objavila je na svom Facebook profilu. U subotu će se voziti po Zagrebu. Ističu da je auto nisu kupili, već je on donacija
Vidi originalni članak

Ekologija, a ne papirologija! Od sutra po Zagrebu vozi naš 100% ekološki, električni autić, obavijestila je Kukuriku koalicija svoje obožavatelja na Facebooku i objavila fotografiju auta na struju. Zamolili su ih sve da im jave ako ga vide u gradu. Mnogima je to bilo simpatično, dok je nekima Kukuriku autić 'trošenje novaca na gluposti'. No ubrzo je stigao odgovor od Kukuriku koalicije te su napisali da je auto donacija i da se u Hrvatskoj sklapa za stranog investitora. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Auspex 19.11.2011.

    smješni ste ljudi pa dali su im autić jer im je to jedna velika jeftina reklama.

  • krunki988 19.11.2011.

    je*o vas vise i kukuriku i kukulele..bas zalosno kako se ismijavaju ljudima

  • forumski_ratnik 19.11.2011.

    Samo vrhunski intelektualci jugodesničarskog tipa shvaćaju da je pravi put podržavanje milanovića koji, dok mu iza leđa stoji čačić, s gnušanjem govori o pijanom habušu. A tek kad je čačić "osudio" to ponašanje i rekao da to UBUDUĆE neće tolerirati - neprocjenjivo! Pravi salonski jugodesničar može biti presretan jer pusićka već trubi o Hrvatskoj kao "ravnoteži na balkanu". Svi znamo kako se postiže ravnoteža: samo ne "talasati". A tek linić, "novo" lice za stare pljačke. Nego, tko je ono na vlasti u Zagrebu i Rijeci već 15ak godina? A koliko je Holding u dugu? Milijardu Eura?! Riječke tržnice - sitniš (100tinjak milijuna kuna), Excelsior- sitniš (150 milijuna). Račanova ucjena u kojoj stoji da će se SDP pridružiti vladi nacionalnog spasa ako dobije vlasništvo nad nekretninama bivšeg KPJ- 120 milijuna DEM u RATNO VRIJEME. A to je tek "vrh ledene sante".

Komentiraj...
Vidi sve komentare