To je to što me zanima!

'Kupujemo auto od 312.000 kn, ovaj od 430.000 kuna je skup'

Nismo očekivali da će ponuđena cijena premašiti procijenjenu vrijednost, a pogotovo ne za toliko novca i zato sam odlučio postupak poništiti, rekao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Grad Varaždin je poništio javni natječaj za nabavu automobila za varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša. Procijenjena vrijednost javne nabave bila je 312.000 kuna bez PDV-a, no u roku za dostavu ponuda zaprimljena je samo jedna ponuda i to s cijenom od 432.182 kuna bez PDV-a, javlja Jutarnji list.

Ponudu je navodno podnijela tvrtka iz Zagreba, no kako se radi o ponudi koja je za 120.000 kn veća od procijenjene vrijednosti, gradonačelnik je odlučio poništiti postupak javne nabave. 

- Nismo očekivali da će ponuđena cijena premašiti procijenjenu vrijednost, a pogotovo ne za toliko novca i zato sam odlučio postupak poništiti. To međutim ne znači da odustajemo od kupnje automobila - rekao je Habuš i dodao kako će do kraja godine pokrenuti novi postupak javne nabave.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • gabaszg 16.09.2013.

    Pa kaj fali jednoj Octaviji ili nekom Renou za tri puta manje love!!!Dali se ta guzica mora smjestiti u novog bmw-a ili audia!!!Maknite te karikature sa portala!!

  • dekic 16.09.2013.

    pa i ja idem sa svojim autom na posao što nebi i on i takvi njemu slični ili javnim prevozom ili imaju strah od nečega

  • ParlevuFranse 16.09.2013.

    Neka vozi sto je vozio dosadasnji gradonacelnik. Svako tko dodje na vlast hoce nove aute, nove kozne fotelje u uredu, novu sliku Picassa jer stara ne valja....dokle gospodo politicari? Do jucer ste cuvali ovce a sad odjednom mora biti nov auto od 50 000 eura najmanje, da nije ispod nivoa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare