To je to što me zanima!

'Kurdi su se počeli povlačiti sa sirijsko-kurdske granice...'

Novinska agencija RIA ranije je izvijestila, pozivajući se na izvor iz ministarstva obrane, da će Rusija poslati još 276 vojnih policajaca i 33 pošiljki vojne opreme...
Vidi originalni članak

Kurdske snage počele su se povlačiti iz područja u blizini turske granice u Siriji, rekao je u četvrtak zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Veršinin, a prenosi Interfax.

Rusija, bliska saveznica Sirije, kazala je u srijedu snagama sirijskih Kurda da se povuku s granice temeljem dogovora ruskog predsjednika Vladimira Putina i turskog predsjednika Recepa Rayyipa Erdogana po kojem će se sirijske i ruske snage rasporediti na sjeveroistoku Sirije. 

- Sa zadovoljstvom vidimo da se dogovori postignuti u Sočiju provode, rekao je Veršinin.

- Sve se provodi, rekao je.

POSREDOVALI RUSI Kurdi: SAD nam je zabio nož u leđa, idemo u savez s Assadom

Novinska agencija RIA ranije je izvijestila, pozivajući se na izvor iz ministarstva obrane, da će Rusija poslati još 276 vojnih policajaca i 33 pošiljki vojne opreme Siriji za tjedan dana.

Moskva je već rasporedila određen broj vojnih policajaca na tursko-sirijskoj granici po dogovoru postignutom u Sočiju u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kos21 24.10.2019.

    3svj rat na vratima, antikrist se pojavi kao mirotvorac, cip je Biblijski zig zvijeri ..klimatske promjene blaga forma Bozije kazne ...franjo vodi K. Crkvu u propast (testiraju se pravi vjernici i Bozija Celjad ) :) Pozz xx

  • 24.10.2019.

    Povuci ce se u EU 😂

  • Stevo_Horvat 24.10.2019.

    "Sirijsko-kurdska granica". :-O Erdogan na aparatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare