To je to što me zanima!

Kutina: Autom udario dvije djevojčice (6) na cesti

U mjestu Donja Vlahinička, kraj Kutine, u blizini kućnog broja 98 vozač auta udario je dvije curice (6). Prevezli su ih u bolnicu i nisu teško ozlijeđene
Vidi originalni članak

Vozač automobila vozio je u zavoju u mjestu Donja Vlahinička kraj Kutine u 11.45 sati. Pokraj ceste stajale su dvije djevojčice. Iz nepoznatog razloga one su istrčale pred njegov automobil.
- Vidio sam dvije djevojčice kako stoje na nogostupu i u trenutku pomislio: 'Neće valjda pretrčati preko ceste', no to su i učinile kad sam im se već približio. Kočio sam dobrih deset metara, no nisam uspio izbjeći udar. Jednu sam djevojčicu udario prednjim krajem automobila, a druga je, koliko znam, lakše okrznuta - kazao je vozač. Budući da je naglo zakočio, u njega se zabio i vozač drugog automobila koji je vozio iza njega. U policiji kažu da djevojčice nisu u životnoj opasnosti i da je jedna samo lakše ozlijeđena te da su ih prevezli u bolnicu. Popodne su puštene kući. Vozači oba automobila nisu bili pijani i nisu ozlijeđeni. Vozač koji ih je udario zaradio je prekršajnu prijavu.   

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CERAT 24.01.2008.

    Zašto vozaču prekšajnu prijavu roditelji bi trebali dobiti prijavu

  • mateo4x4 23.01.2008.

    Starci su definitivno krivi! Kako curice od 6 godine mogu šetat SAME okolo???? Kakvi su to rodietelji!???? Za to trebaju definitivno odgovarat roditelji i točka!

  • edvardito 23.01.2008.

    nije vozac kriv,roditelji su krivi zasto ih pustaju bez svog nadzora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare