To je to što me zanima!

Kutle će 2,8 god. u zatvor zbog Gradskog podruma

Kutli su kaznu ublažili za četiri mjeseca jer je prošle godine osuđen na tri godine zatvora. Ostalim optuženicima kazne su ostale jednake
Vidi originalni članak

Miroslav Kutle pravomoćno je osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog malverzacija u pretvorbi Gradskog podruma. To je prva pravomoćna osuđujuća presuda Kutli te prva takva presuda u Hrvatskoj. Kutli su kaznu ublažili za četiri mjeseca jer je prošle godine osuđen na tri godine zatvora, piše Večernji list. Kaznu su ublažili i bivšoj direktorici Globus interijera, Nives Simeunović, za čak godinu i osam mjeseci zatvora te će u zatvoru provesti godinu dana. Ostalim optuženicima u slučaju Gradski podrum kazne su ostale jednake. Potvrđeno je i da se Globusu d.o.o. oduzima 1,212.588 kuna koje je Kutlina grupa početkom 90-ih nezakonito stekla u dionicama Gradskog podruma. Osuđeni moraju platiti i 108.000 kuna troškove vještačenja, a svaki od njih i po 5000 kuna paušalnih troškova suda. Kutlu su 1992. godine proglasili menadžerom godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WebSuperman 10.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ribić 10.09.2010.

    Eto, možda mu se posreči pa u neko drugom ozračju bude heroj, kao i mnogi sadašnji.

  • kkkkkikkkk 10.09.2010.

    ima svega,kod nas u sl brodu 2 ubojice prije 6 god ubili 3 covjeka usred bijela dana i jucer izasli,eto ti drzave i pravde,sta sve lova moze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare