To je to što me zanima!

Kutlin dioničarski ugovor pronašli su kod Polančeca?

Miroslav Kutle tvrdi da nikada nije imao ni jednu dionicu Podravke. Ugovor po kojem ima većinski paket Fime navodno su pronašli kod Polančeca
Vidi originalni članak

Istražitelji su navodno kod Damira Polančeca pronašli dioničarski ugovor koji su potpisali Miroslav Kutle i suvlasnik Fime Dubravko Žganec, doznaje Novi list. Prema tom ugovoru, kojega je prije nekoliko dana objavio Večernji, upravo je Kutle prvi čovjek varaždinske Fima Grupe, koju istražuje Uskok zbog kupnje Podravkinih dionica u aferi Spice. Kutle i Žganec navodno drže većinski paket dionica Fime te imaju odlučujući utjecaj na njeno poslovanje.
- Nikada nisam imao nijednu dionicu Podravke, niti sam na bilo kakav način povezan s tvrtkom Fima Ami - izjavio je Miroslav Kutle za Nacional. U priopćenju koje je poslao Kutlin opunomoćenik stoji kako su podaci objavljeni u Večernjem listu neistiniti, a ugovor nevjerodostojan. Najavio je i da će Kutle zbog toga zatražiti zaštitu svojih ustavnih i zakonskih prava.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • llcool 15.04.2010.

    \" I\'m not, I repeat, I did not have sexual relations with that woman\" - by Bill Clinton. na ovo me podsjeća kutlina izjava...

  • stari mudrac 15.04.2010.

    u kini takve streljaju, a u japanu se takvi ubiju sami. mi smo u hrvatskoj i nikakav kinez ili japanac nije iznad naroda...osim polančec,kutle, mutle i još 200 tuđmanovih odabranih obitelji.

  • PapaŠtrumpf 15.04.2010.

    Divim se Kinezima ! Oni su pogubili svog ministra financija jer nije ostvario plan, što bi tek napravili ovim našima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare