To je to što me zanima!

Lagala da ima leukemiju da bi dobila besplatnu svadbu

Jessicin bivši suprug Michael tvrdi da ih je sve prevarila, čak i ljude koji su dali novac za svadbu. Njezin 'liječnik' kaže da nikada nije bila kod njega
Vidi originalni članak

Amerikanka Jessica Vega (23) htjela je imati vjenčanje iz snova prije nego umre. Imala je leukemiju. No njezin sada bivši suprug Michael O'Connell tvrdi kako ih je Jessica sve prevarila, uključujući i strance koji su donirali novac za svadbu, vjenčanicu i medeni mjesec. Michael kaže da je nazvao ured liječnika Dana Costina, kod kojeg je Jessica tvrdila da odlazi, te su mu tamo rekli da mu žena tamo nikada nije bila pacijentica.
- Svaki dan govorio sam si da postoji samo danas i da moram biti spreman na to da ću jednoga dana ostati bez Jessice - priča Michael.
Ona pak tvrdi kako nije lagala o dijagnozi, ali da sumnja u točnost onoga što su joj doktori rekli. Tvrdi kako je promijenila liječnika te da joj se stanje jako poboljšalo jer jede svježu hranu, vježba i pije samo vodu i čaj. Jessica kaže kako je od supruga otišla jer ju je zlostavljao. No, reporterka Times Herald Recorda koja je pisala priču o Jessici htjela je otkriti istinu. Dugo se probijala do Jessice te joj predložila da zajedno odu liječniku kako bi joj dokazala da boluje od leukemije. Svaki put čim bi se dogovorile da se sastanu, Jessica bi sve otkazala, a i nekoliko je puta mijenjala svoju priču. Michael kaže kako će se sada boriti da dobije skrbništvo nad njihovom kćerkom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • shawshank 07.09.2010.

    bolesna je ona itekako samo umjesto na onkologiji trebali su traziti doktora na psihijatriji.

  • user_42565 07.09.2010.

    Do kud seže ljudski um,prestrašno ona je stvarno bolesna ali u glavu...........

  • cevi 07.09.2010.

    I onda se čudite da čovjek više voli životinje nego svoj vlastiti rod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare