To je to što me zanima!

Lagala da je Trump odstupio, a muž je onda preminuo u miru...

SAD: Michael Garland Elliott (75) nije volio Donalda Trumpa. Njegova bivša žena mu je rekla, prije nego je umro, da je Trump odstupio. Nakon toga je Elliott umro u miru
Vidi originalni članak

Michael Garland Elliott (75) umro je ranije u travnju. Bivša žena utješila ga je pred kraj života tako što mu je lagala da je Donald Trump odstupio.  

Elliott, koji nije bio Trumpov fan je umirao u svojem domu u Oregonu okružen prijateljima i skrbnicima. Posljednji je put telefonski razgovarao s bivšom suprugom Teresom Elliott. Nakon razvoda prije 20-ak godina ostali su prijatelji i Teresa mu je pred smrt rekla kako je Donald Trump odstupio. 

- Nije mi žao što sam mu lagala jer su mu to bili posljednji trenuci života i znam da je onda umro u miru. Znala sam da će ga to utješiti. Kada sam mu rekla da je Trump otišao, moj muž je izdahnuo. Možda budućnost pokaže da to i nije bila laž - rekla je Teresa, piše Telegraph.  

- Moj se bivši muž šokirao nakon što je Trump pobijedio na izborima - rekla je Teresa.  Elliott je bio rođen u Virginiji, a volio je Porsche te igrati golf. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Stanga Železni 22.04.2017.

    Imam lud da sam papir, ali meni ovo ni normalno aj bok

  • pacifista 21.04.2017.

    Jel bi u suprotnom umro u nemiru ? Ccccccc a članka u P M ?!

  • ivan48hr 21.04.2017.

    On bi otegao i da je znao da će Trump biti presednik ,ovo su glupe izjave ,umro ,bacio dlaku stari leš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare