To je to što me zanima!

Lagali mu? Mislio da je ubio dječaka pa se bacio pod vlak

Zoran se vraćao s posla u selu Vučkovice u Srbiji i vozilom je slučajno udario dječaka koji je vozio bicikl. U policiji su mu navodno rekli da se mladić bori za život i da će umrijeti
Vidi originalni članak

Zoran Janković (40) se ubio u nedjelju oko 20.30 sati jer je mislio da je maloljetnik (16) kojeg je slučajno udario u životnoj opasnosti.

- Zoran se vraćao s posla u selu Vučkovice u Srbiji i vozilom je slučajno udario dječaka koji je vozio bicikl. Mladić je samo izletio pred njega i Zoran nije mogao zakočiti. Odmah je pozvao hitnu pomoć i tinejdžera su prebacili u bolnicu. Zorana je policija privela jer je imao alkohola u krvi - kažu mještani.

Tvrde da su Zoranu dok je bio u pritvoru rekli da je tinejdžer teško ozlijeđen, da mu je život u opasnosti i da će vjerojatno umrijeti. Čim je izašao iz pritvora, Zoran se bacio pod vlak. 

- Umro je na mjestu i to samo zato što je dobio krivu informaciju. Zoran je bio jako dobar čovjek i grizla ga je savjest - kažu mještani. Inače, tinejdžer je u bolnici i život mu nije ugrožen, piše Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jabuka5 08.07.2017.

    jadan čovjek , pokoj mu duši , ipak mu je dječak izletio ,nikada govoriti na ovako grub način , čudim se policiji ,uvijek imamo nade da će sve biti dobro

  • Aileen 05.07.2017.

    Imao je savijest - pa se bacio pod vlak. Kakva divna iznimka. Da su barm to učinili svi oni koji su napadali od Vukovara do Dubrovnika i ubijali što su stigli.

  • Jacky71 05.07.2017.

    Sad tog koji mu je rekao krivu informaciju isto pod vlak baciti..to ima samo na balkanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare