To je to što me zanima!

Lagao im oko vlasništva nad nekretninom i odbio dati polog

Sa navedenim oštećenicima potpisao je pismo namjere, odnosno potvrdu o pologu s rokom ostvarenja kupoprodaje nekretnine u roku od tjedan dana, međutim, ista nije ostvarena niti u sljedeća četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Riječki policajci uz pomoć kolega iz službe za gospodarski kriminalitet i korupciju proveli su istragu nad 38-godišnjim muškarcem zbog  prijevare u poslovanju.

Sumnjiče ga da je kao radnik tvrtke sa sjedištem u Rijeci, u veljači 2020. godine, i to prilikom posredovanja kod kupoprodaje nekretnine oštetio dvoje hrvatskih državljana, starosti 60 i 66 godina, prezentirajući njima i vlasniku tvrtke u kojoj je zaposlen lažne činjenice i podatke o vlasništvu nekretnine.

Sa navedenim oštećenicima potpisao je pismo namjere, odnosno potvrdu o pologu s rokom ostvarenja kupoprodaje nekretnine u roku od tjedan dana, međutim, ista nije ostvarena niti u sljedeća četiri mjeseca pa su kupci odustali od kupnje. Po zahtjevu za povratom uplaćenog pologa ih je odbio, te im time nanio štetu od gotovo 38.000 kuna.

Zbog svega je protiv osumnjičenog 38-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare