To je to što me zanima!

Lagao kako su ga napali da prikrije pokušaj provale u kafić

Staša F. (49) zvani Kojot, koji je poznat policiji po više od 110 kaznenih djela, lagao je da ga je napao poznanik, a zapravo je pao s bicikla i napiknuo se na nož...
Vidi originalni članak

Trojica muškaraca došla su u trogirsku policijsku postaju u srijedu poslije ponoći prijaviti kako su u jarku našli muškarca s ubodnom ranom na trbuhu. Policija je pronašla Stašu F. (49) zvanog Kojot. Bio je pri svijesti, imao je ubodnu ranu i hematome na glavi. Odveli su ga prvo u trogirski Dom zdravlja pa u Split u bolnicu. 

Kojot im je ispričao kako ga je napao poznanik iz Kaštela. Pretukao ga je i ubo zbog duga od 50 kuna. Pobjegao je Opelom s nepoznatom ženom. 

Policija je kraj jarka našla bicikl kojemu je pao zupčanik. Ispostavilo se da je Kojot vozio bicikl i pao s njega nakon što je ispao lanac. Ubo se slučajno na nož koji je imao u džepu. Lagao je kako bi prikrio da je tu večer pokušao provaliti u kafić u Trogiru. 

Policajci su ga povezali s još druge dvije provale. Provalio je na brod na trogirskoj rivi u kolovozu i ukrao laptopove i mobitele. Šteta je bila 50.000 kuna. Provalio je u drugi kafić prvog studenog. Kojot ima više od 110 kaznenih prijava, zbog krađa, droge...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tatamlata 18.11.2010.

    "Provalio je na brod na trogirskoj rivi u kolovozu i ukrao laptopove i mobitele." Kakvi su to topovi? Kol'ko mobitelova je ukr'o?

  • p i j e v a c 18.11.2010.

    baš je kurate sreće,he,he

Komentiraj...
Vidi sve komentare