To je to što me zanima!

Lagat će da opstanu: Omiljena riječ pred izbore im je - narod

Politički kandidati na svim izborima, i na svim razinama izbora razbacuju se ključnom rječju NAROD. On ih izabire, za njih se bore, o narodu ovise, narodu će biti bolje...
Vidi originalni članak

Ako je u interesu Hrvatske da ne govorimo istinu, ja ću to i raditi. Danas si ne možemo dopustiti da budemo puritanci. Mi ćemo i lagati da bismo opstali. Izjavio je to saborski zastupnik Vladimir Šeks 1999. godine.

Politički kandidati na svim izborima, i na svim razinama izbora razbacuju se ključnom rječju NAROD. On ih izabire, za njih se bore, o narodu ovise, narodu će biti bolje, narod, narod, narod.

Ponovit ćemo Šeksove riječi: Mi ćemo i lagati da bismo opstali.

Miroslav Tuđman: Vrijeme je da čovjek bude sa svojim narodom!

Željko Kerum: Narod je tražio da se ja kandidiram!

Dragan Primorac: Dragi moj narode Posavine, bit ću s vama uvijek jer vas volim!

Idi na 24sata

Komentari 55

  • bajica1009 02.08.2015.

    Isfurani likovi koji su iskoristili sve ono što su mogli a kasnije su zbrisani neki od rođenog oca drugi od suradnika a treći od javnosti ali jedno im je isto žele vlast što imaju ponuditi narodu sve ono već viđeno tj ništa. Bolja hrvatska je bolja bez vas

  • jozabroz 02.08.2015.

    ma dajte,, a obecanjima partijasa,velikog zoke, svih kukurikavaca,,o tome nesmijete ni rijeci napisat..ocito je istinita prica koja kruzi da je veliki zoran zabranio pisati bilo kakvu "kritiku" u medijima koja se tice sadasnje vlasti,,mislim na one medije koje "oni kontroliraju i placaju medijski prostor"

  • 02.08.2015.

    Zele li mediji, a medju njima prednjaci 24 Sata, stvarno dobro Hrvatskoj kad pljuju po oporbi a hvale i propagiju naj losiju Vladu Hrvatske, ??? ne srame li se svojuh postupaka, presucuju ocjene svijetskih institucija o nesposobnosti ove Vlade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare