To je to što me zanima!

Lalovac pripremio 500.000 kn: Građani, pošaljite im 20 računa

Ministarstvo financija i Porezna uprava žele prikupiti što više neispravnih računa za lakšu organizaciju nadzora obveznika koji ne poštuju zakone i da im propišu kazne
Vidi originalni članak

Počinje nova nagradna igra za građane 'Bez računa se ne računa' u organizaciji Ministarstva financija. Ministar Boris Lalovac pripremio je 500.000 kuna nagradnog fonda za građane koji bi trebali pomoći u borbi protiv sive ekonomije . Građani za sudjelovanje moraju poslati 20 računa, ovaj put fiskaliziranih ili nefiskaliziranih .

Ministarstvo financija i Porezna uprava žele prikupiti što više neispravnih računa za lakšu organizaciju nadzora poreznih obveznika koji ne poštuju zakone i da im propišu kazne.

Porezna uprava Ministarstva financija najavila je kako će obavljati nadzore fiskalizacije još većim intenzitetom . Nadzori će se obavljati s povećanim brojem službenika na Jadranu, ali i u unutrašnjosti zemlje, naročito do 15. rujna , u sve dane, uključujući i vikende, u vremenu od 0 do 24 sata.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • svanuće 02.08.2014.

    Ako inspektori pošteno rade svoj posao onda im ovo nije potrebno ,ali najprije njh treba dobro provjeriti.

  • toymaker666 02.08.2014.

    Takvi smo mi hrvati - tko če koga ako ne svoj svoga!?

  • fast949 01.08.2014.

    Ovdije mnogi laprdaju u nama dragoj Njemačkoj ,trgovac se kažnjava ako ne izda račun na kasi ne smiješ ostaviti 1 cent ,za razliku kod nas ipak je u pitanju kultura naroda i dijelatnika .Osijetičemo to sve kasnije treba se prihvatiti što prije željeli smo EU sad nam ne valja .AMEN

Komentiraj...
Vidi sve komentare