To je to što me zanima!

Lanac IKEA otvara čak četiri nova trgovačka centra u Srbiji

Iako je točna lokacija tajna, pretpostavlja se kako će prva trgovina biti izgrađena u Beogradu a ostale tri u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Gradnja će završiti 2013.
Vidi originalni članak

Švedska kompanija IKEA, koja bi trebala uskoro otvariti svoju trgovinu i u Hrvatskoj, počinje s gradnjom prve od četiri trgovine u Srbijji , javlja srbijanski Blic.

Iako je točna lokacija tajna, pretpostavlja se kako će prva trgovina biti izgrađena u Beogradu a ostale tri u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Srbija se obvezala do ožujka 2012. godine ispuniti sve potrebne uvijete kako bi omogućila izgradnju trgovačkog centra, dok iz IKEA-e kažu kako su pregovori u tijeku. Procjenjuje se kako bi izgradnja centra mogla biti završena 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mlinka0709 06.01.2012.

    Meni taj jeftini Svedski srot ne dolazi u kucu, ali nas narod ce navalit na to ko pcela na med. A tuzno ce gledat kad nakod godinu dana sve ide sirom.

  • Palmira2 29.12.2011.

    4 IKEA-e u Srbiji? Mašala, nek im bude. valjda neće bit tipa "sve za 10 dinara" jer je to valjda još jedino što im mogu prodat bez krede i kartica na 50 rata. Ajmo srbi navalite, da vas otmu banke za sve što imate...

  • gogson00 29.12.2011.

    Ma neka otvaraju u Srbiji, nek njima posjeku šume...ja mogu i u Lesnini kupovati ako mi što bude trebalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare