To je to što me zanima!

Lančani sudar na obilaznici, stvorile se ogromne kolone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U subotu predvečer nekoliko auta sudarilo se na zagrebačkoj obilaznici (A3) u blizini zračne luke Franjo Tuđman. Policija je potvrdila prometnu nesreću, a HAK navodi da je promet otežan
Vidi originalni članak

Sudarilo se više od 5 vozila. Vidjeli smo policiju i hitnu na mjestu sudara, a i vatrogasci su bili na putu, vjerojatno razrezati lim. Nekoliko auta zdrobljeno je do neprepoznatljivosti, a jedan od njih probio je zaštitnu ogradu. Kolona je dugačka nekoliko kilometara, govori nam čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na stranicama HAK-a stoji da zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, u smjeru Lipovca, promet je otežan, a kolona je oko 1,5 km. Iz HAK-a nadodaju kako mole za strpljenje. 

U policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo više vozila. Neslužbeno doznajemo da ima ozlijeđenih, no točan broj i težina ozljeda biti će poznata nakon policijskog očevida. 

Krapinsko-zagorska policija potvrdila nam je kako su zaprimili dojavu u subotu oko 18.35 sati o sudaru pet automobila u mjestu Viča Sela. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih. Više će se znati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Papatest 16.03.2019.

    Ukazao se sv.Franjo iznad zračne luke a fanovi pali u delirij i eto sudaranja

  • 16.03.2019.

    Pa normalno kad je ogranicenje 80 , a dodu heroji iz Siska pa ga stisnu

  • pero83 16.03.2019.

    Hvala na upozorenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare