To je to što me zanima!

Lančani sudar zbog šahta: U tunelu teško ozlijeđen dječak

Vozačica (21) iz Zagreba naletjela je na poklopac oborinskih voda te se automobil zanio i udario u zid tunela Plasina. Iza nje su se potom sudarila još tri automobila.
Vidi originalni članak

Dječak (7) teško je ozlijeđen u sudaru četiri automobila u tunelu Plasina na autocesti A1 jučer poslijepodne. 

Djevojka (21) iz Zagreba prvo je u 15.50 sati Toyotom Yaris naletjela na poklopac oborinskih voda nakon čega se automobil zanio i udario u betonsku oplatu tunela u smjeru Splita.

Odmah iza nje sudarili su se Honda i BMW. Vozačica (22) BMW-a mađarskih registracija nije držala dovoljan razmak te je udarila u Hondu, kojom je upravljao Nijemac (38). 

Na ovaj sudar naletio je i vozač (36) VW Passata zagrebačkih registracija. Zbog neprilagođene brzine on je udario u zadnji kraj mađarskog BMW-a. Dječak (7) iz Passata teško je ozlijeđen u nesreći, dok su vozač i putnica (63) lakše ozlijeđeni. Lakše ozljede zadobio je i putnik (51) iz BMW-a mađarskih registracija.

Policija navodi kako zbog šahta slijedi optužni prijedlog odgovornoj osobi iz HAC-a, a prijave čekaju i vozačicu BMW-a te vozača VW Passata. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • cassini 23.07.2013.

    a vid znalaca o autima što su mi dali minus...sad je sve krivo osim vozačice a nitko nije vidio tu šahtu uživo...

  • user_41984 22.07.2013.

    Sad u večernjaku piše da je šat/poklopac šahta pukao 30 sec prije nesreče; Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha; Rekel je ide Toyota Yaris i sad bum pukao; Izjava budaletine godine dajte mu titulu hebenog znalca o metalu i šahtovima koji su tempirani da se rastepu 30 sec prije neg naiđe auto;

  • xxyy_2 22.07.2013.

    Al glavno da se milijuni troše na farbanje tunela!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare