To je to što me zanima!

Lasić: Za ubojstvo Đurekovića doznao sam od obavještajca

Bivši visoki djelatnik jugoslavenske Službe državne sigurnosti (SDS) Ivan Lasić svjedočio je videovezom na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču
Vidi originalni članak

Bivši visoki djelatnik jugoslavenske Službe državne sigurnosti (SDS) Ivan Lasić videovezom iz Mostara svjedočio je na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču u Münchenu.

Suca Manfreda Daustera zanimala je struktura Udbine mreže i njenih suradnika u inozemstvu.

- Savezna služba usklađivala je rad republičkih službi. Druga uprava SDS-a skupljala je i analizirala podatke, republičke službe provodile su smjernice iz Beograda, one su radile samostalno, a kad su radile akcije u inozemstvu, trebalo im je koordiniranje iz Beograda - rekao je Lasić dodavši da je za ubojstvo Stjepana Đurekovića doznao od Sretena Aleksića, obavještajca Ministarstva vanjskih poslova, piše HRT. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • user_240672 13.05.2015.

    Provesti lustraciju u Hrvatskoj da se vidi tko je sve uprljao ruke .Nije bitno u kojoj je stranci netko,imena.

  • Ćazim 13.05.2015.

    A možda je Đureković živ? A Vanja Špiljak je izmišljen lik. Prava šteta što u ovom procesu naš Ustavni sud ne donosi zadnju odluku jer tada bih bio siguran da je istina pobijedila.

  • bajica1009 13.05.2015.

    Sud i država neprijateljske vojske i njihovi istomišljenici traže pravdu pa kako do nje doći slugama koji nešto misle ili su čuli, vjera u pravosuđe isto kao u nas a cilj?????? istina tko za to pita...

Komentiraj...
Vidi sve komentare