To je to što me zanima!

Lavina je zatrpala skijaše na slovenskom skijalištu

Na mariborskom Pohorju u subotu oko 10 sati je lakše ozlijeđeno 17 ljudi. Zbog kvara na kotaču, sedežnica je katapultirala skijaše. Pali su u snijeg
Vidi originalni članak

Sniježna lavina zatrpala je, prema prvim informacijama, dva skijaša na slovenskom skijalištu Zelenica na Karavankama. Spasioci su jednog muškarca uspjeli izvući ispod sniježnih nanosa.

POKVARILA SE SEDEŽNICA I KATAPULTIRALA SKIJAŠE

Na mariborskom Pohorju u subotu oko 10 sati je lakše ozlijeđeno 17 ljudi. Zbog kvara na kotaču, sedežnica je katapultirala skijaše, koji su na sreću, pali u visoki snijeg i tako se spasili od težih ozljeda. Na sedežnici se u trenutku nesreće vozilo 34 skijaša. Sve ozlijeđene prevezli su u mariborski Klinički centar.Prema pisanju Žurnala24, sedežnica je kupljena rabljena, a na Pohorju vozi već desetak godina. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tommot 13.02.2010.

    Mate, ti samo \"traži\", samo toliko da veš : nema je na Balkanu v Vaši skupini ala BIH in Srbija. Ti lepo traži v EU, eeeee tu smo.

  • valuta 13.02.2010.

    istina, ovo se nažalost može svugdje desiti i možemo svi biti zadovoljni da je bilo sreće u nesreći, a ne se sad prepucavati sa susedima... negdje ljudski faktor, negdje tehnički, negdje predvidivo, negdje nepredvidivo, opreza nikad dosta, a pouka svima da svoj posao obavljaju kako treba, rizici su onda ipak manji...

  • croM1910 13.02.2010.

    trazim je na karti,nema je,slovenijeee,slovenijeeeeeee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare