To je to što me zanima!

Lavina ubila oca i dvoje djece te instruktora snowboardera

Lavina se dogodila izvan označenih skijaških staza, na visini od 2100 metara. Nesreća je bila u vrijeme školskih praznika i vrhunca skijaške sezone. Vlasti su utvrdile da je lavina zahvatila četvero ljudi
Vidi originalni članak

Četvero snowboardera poginulo je u ponedjeljak kad ih je zahvatila lavina u blizini skijališta Tignes u francuskim Alpama, objavile su lokalne vlasti nakon završetka operacije spašavanja i vjeruju da je to konačan broj žrtava. 

Nesreća se dogodila u vrijeme školskih praznika i vrhunca skijaške sezone. Vlasti su utvrdile da je lavina zahvatila četvero ljudi. 

Operacija spašavanja je završila, objavio je lokalni policijski zapovjednik Cryil Anceau na televiziji BFMTV u ponedjeljak predvečer. 

Žrtve ove lavine za koju svjedoci tvrde da je bila široka oko 40 metara su 59-godišnji instruktor, 48-godišnjak, njegov 15-godišnji sin i njegov 19-godišnji polubrat. Svi su pronađeni ispod "velike količine snijega". 

Lavina se dogodila izvan označenih skijaških staza, na visini od 2100 metara,  prenosi televizija France Info. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • liliana 14.02.2017.

    Kako mrzim skijanje u tim planinama.

  • Marko Josipović 14.02.2017.

    Žao mi je svakog čovjeka ali mi nije jasno zašto ljudi bez potrebe riskiraju svoje živote i živote svoje djece od planinarenja ,skijanja i ostalih ekstremnih sportova.Ljudska je glupost beskonačna

  • danho 14.02.2017.

    Zašto su bili izvan staze o jaaao :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare