To je to što me zanima!

Lavrov američkoj novinarki: U vašoj kampanji ima puno pi...ca

Šef ruske diplomacije Sergej Lavrov dao je intervju za CNN u kojem se osvrnuo i na predsjedničke kandidate na predstojećim izborima u SAD-u, Donalda Trumpa i Hillary Clinton
Vidi originalni članak

Šef ruske diplomacije Sergej Lavrov dao je intervju za CNN u kojem se osvrnuo i na predsjedničke kandidate na predstojećim izborima u SAD-u, Donalda Trumpa i Hillary Clinton.

Rusija je imala svoj 'Pussy Riot' trenutak. Što mislite o Trampovom Pussy Riot trenutku?, upitala je novinarka Christiane Amanpour aludirajući na feminističku punk rock grupu upadljivog naziva koja konstantno prosvjeduje protiv Vladimira Putina. Nakon šovinstičkih ispada i vrijeđanja žena i republikanac se našao na meti iste grupe.

- Ne znam da li ću zvučati nepristojno pošto engleski nije moj materinji jezik...kako bih to rekao pristojno, ali u vašoj predsjedničkoj kampanji ima mnogo pi***ca (engl. pussy) s obje strane, pa to zaista ne bih komentirao, rekao je Lavrov te iznenadio novinarku koja nije mogla suspregnuti smijeh, dodajući da nije očekivala ovakav odgovor.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kokaza10 14.10.2016.

    Smisao za humor potreban je svakom političaru. Šteta što ga naši nemaju! Kažu i da je smisao za humor odlika samo inteligentnih ljudi.

  • cudak 14.10.2016.

    meni je simpaticno kako ova zaostala sirotinja misli da se po bilo cemu moze mjeriti sa zapadnim svijetom...

  • TVRDOGLAVI SVABO 14.10.2016.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare