To je to što me zanima!

'Laž je da su pokopali ubojicu iz Gradačca! Tijelo je u hladnjači 7 dana, nitko ga ne želi preuzeti'

Prošlo je sedam dana od brutalnog ubojstva u Gradačcu u kojem je Sulejmanović ubio nevjenčanu suprugu i još dvoje ljudi. Nakon što ga je opkolila policija, ubio je i sebe
Vidi originalni članak

Tijelo ubojice iz Gradačca, Nermina Sulejmanovića i dalje je u Pogrebnom centru u Tuzli. Nitko do danas nije podnio zahtjev za njegovo preuzimanje.

To je za Avaz potvrdio i direktor centra u Tuzli, Faruk Latifagić. Potvrda je došla nakon što su pojedini mediji napisali kako je Sulejmanović pokopan u tajnosti kod Gračanice.

- To nije točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Nitko ga nije došao preuzeti. Mi čekamo što će biti i tko će ga i kada pokopati. Sve ostalo su dezinformacije - rekao je direktor.

PREBACUJU ODGOVORNOST U BIH Stanovnici Gradačca potreseni: 'Sigurna kuća? Pa postoji samo jedna, a svi joj znaju lokaciju'

Prošlo je sedam dana od brutalnog ubojstva u Gradačcu u kojem je Sulejmanović ubio nevjenčanu suprugu i još dvoje ljudi. Nakon što ga je opkolila policija, ubio je i sebe. 

Povjerenik MUP-a TK Dževad Korman potpisao je u četvrtak potvrdu o suspenziji policajke PU Gradačac Dž. S. koja se dovodi u kontakt sa Sulejmanovićem. 

Policija provjerava je li ona otkrila Nerminu gdje se krila njegova nevjenčana supruga Nizama.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Vučica999 22.08.2023.

    Bacite ga u neki zoo

  • ptica neznalica 19.08.2023.

    Ma nema problema ja ću ga sahraniti, samo treba mi dobro platiti. Ma nikad mu groba neće naći

  • smiku130 18.08.2023.

    Trebali ga donirati u neki ZOO vrt.Lavovi i supovi bi se najeli mamlaza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare