To je to što me zanima!

Lažirali mjesto prebivališta i tvrtku oštetili za 20.000 kuna

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 33 i 40 godina te 47-godišnjom ženom, utvrđeno je da su na štetu sisačke tvrtke počinili prijevaru
Vidi originalni članak

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 33 i 40 godina te 47-godišnjom ženom, utvrđeno je da su na štetu sisačke tvrtke počinili prijevaru.

Sumnjiči ih se da su od početka siječnja prošle do početka ožujka ove godine, s ciljem da si pribave protupravnu imovinsku korist, kao zaposlenici sisačke tvrtke potpisali izjavu za ostvarivanjem putnih troškova s neistinitim podacima prebivališta. Na taj su način lažnim prikazivanjem činjenica poslodavca doveli u zabludu i tvrtku oštetili za oko 20.000 kuna.

Protiv osumnjičenih je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Redovan 04.05.2016.

    Da dobiju povlastene stanove ili putne troskove poput uhljeba u vladi te jos neke beneficije nebi bilo potrebe za muljazom...

  • stiven 03.05.2016.

    zar je to neka nova vrsta prevare ? ma dajte molim vas pa toga u javnim službama ima nebrojeno slucajeva

  • Pobeglica 03.05.2016.

    Kriminalci!!! Dozivotni zatvor za njih uvest..mogli su fino uzet kakvo oruzje pa ubit koga..il koju kilu drogice preprodat..ili su mogli bit bliski sa vlasti,preuzet koju tvrtku,raspustit radnike i prodat imovinu..opljackat banku,ubit kojeg zastitara....ali ne,oni uberu putne troskove i ko zna gdje su sve te silne pare trosili,po bahamima il bogtepitaj di sve ne...bagra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare