To je to što me zanima!

Lažirao dokumente i tako si sredio braniteljsku mirovinu

Osječko-baranjska policija osumnjičila je 57-godišnjaka da je lažnom dokumentacijom stekao status hrvatskog branitelja, mirovinu i invalidninu te tako ostvario protuzakonitu korist od nekoliko stotina tisuća kuna
Vidi originalni članak

Policija je u utorak priopćila kako osumnjičenoga tereti da je od početka 2005. do kraja 2018., tijekom postupka priznavanja statusa hrvatskog branitelja i hrvatskog ratnog vojnog invalida, lažno prikazao činjenice sudjelovanja u Domovinskom ratu te okolnosti narušavanja zdravlja koje su uzrokovale invaliditet.

Tako je, kažu u policiji, nezakonito stekao pravo na mirovinu i invalidninu hrvatskog branitelja te dionice trgovačkih društava.  

Mirovina je 57-godišnjaku isplaćivana od srpnja 2009. do prosinca 2018. godine, a invalidnina od siječnja 2005. do prosinca 2018. godine, čime je nezakonito stekao materijalnu dobit od nekoliko stotina tisuća kuna. 

Nadležnom državnom odvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 14.12.2021.

    ima takvih još znam ja jednog iz stare subocke išao piti u napuštenu kuću jbg bilo rakije pa ih Srbi skužili pa ih sačekali sad kao ima mirovinu od svoje 20 i neke branitelj i invalid, a igrao nogomet Bero javi se zar te nije sram isto jedan iz Krapja pucao si u nogu sekund kako je oluja krenula sad ima više nego Tito krizmanoviću javi se reci el te nije sram sramote jedne bitno da ste svaki dan pijani ispred trgovine i kada igrate nogomet Bero ti prvi od alkohola ni svoju djecu ne poznaš

  • geodeta2394 11.12.2019.

    Čuj to jedna kap u moru

  • adika 11.12.2019.

    Vidi ovo što mi lažnjaci naudarali minusa. hahahahahhhaaaahah ha ha ha ha 😄😄😄😄😄😄.A trta ih da ih se ne otkrije , sve sami psihići , kao propulapi a imaju vizačke dozvole i za držanje i nošenje oružja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare